OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg vil også have alle de gode tilbud! Hvordan gør jeg?

Du tilmelder dig vores nyhedsbrev ved at indtaste din e-mail-adresse på marchémarché.dk. Så sender vi løbende tilbud til din mailbox – ganske gratis! 

Hvordan køber jeg et tilbud?

1.
På marchemarche.dk vil der hver uge være flere forskellige tilbud at vælge mellem. På hvert tilbud står der hvor lang tid der er tilbage inden tilbuddet udløber.

2.
Når du ser et tilbud du gerne vil købe, klikker du blot på "KØB NU" og følger herefter guiden.

3.
Hvis du oplever problemer eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på support@marchemarche.dk, hvor vi bestræber os på at svare inden for 24 timer på hverdage og inden for 48 timer i weekender og på helligdage.

Hvor længe er et tilbud tilgængeligt? 

Det er forskelligt. Under hvert tilbud kan du se hvor lang tid det specifikke tilbud er tilgængeligt.

Hvornår modtager jeg mit værdibevis? 

Værdibeviset sendes til din oplyste e-mail, senest dagen efter du har købt tilbuddet. Umiddelbart efter dit køb modtager du først en bekræftelse pr. e-mail på, om dit køb er godkendt og accepteret hos marchemarche.dk. Bemærk at denne bekræftelse IKKE indeholder værdibeviset.

Hvor længe er et værdibevis gyldigt?

Du kan altid se værdibevisets gyldighed inden du køber det under "DET MED SMÅT". Efter køb kan du se det i den kvittering, vi har sendt til din e-mail.

Jeg har købt et værdibevis, men det er ikke kommet frem. Hvad gør jeg?

Kontakt os på support@marchemarche.dk og oplys dit ordrenummer, der står i den kvittering, vi har sendt til dig pr. e-mail, da du købte tilbuddet. 

Kan værdibeviset bruges i det pågældende brands fysiske butikker?

Nej, værdibeviset kan kun bruges online, med mindre andet er angivet. 

Jeg har tilmeldt mig marchémarché, men jeg får ingen mails fra jer. Hvad gør jeg? 

Tjek dit spamfilter og se, om tilbuddene er endt der. Hvis ikke, så kan du kontakte os på support@marchemarche.dk.

Jeg har glemt mit kodeord til marchémarché. Hvad gør jeg? 

Klik på ”Glemt kodeord?”, så sender vi en e-mail til dig med et nyt.

Jeg har fortrudt mit køb, kan jeg få pengene tilbage?

Ja, du kan altid på dine penge tilbage inden for 14 dage efter du har modtaget dit værdibevis på din e-mail. I denne periode har du altså fuld fortrydelsesret og kan annullere samt få refunderet dit køb uden yderligere årsag. Ønsker du at fortryde dit køb efter 14 dage, er dette også muligt. Her skal du dog være opmærksom på, at vi trækker 10% i administrationsgebyr og refunderer det resterende beløb til det kreditkort, du har betalt med.

Jeg har annulleret mit køb og bedt om at få pengene retur, men jeg har endnu ikke modtaget dem. Hvorfor?

Der kan gå op til 14 dage fra dit køb er annulleret til beløbet vil være synligt på din bankkonto. Beløbet vil inden for de 14 dage blive tilbageført til det kreditkort, det er hævet fra, og vil være angivet med afsenderen "marchémarché".

Har du betalt med et MasterCard, vil beløbet først fremgå ved næstkommende månedsoversigt, såfremt udbetalingen er foretaget efter den 20. i måneden.

Hvordan afmelder jeg nyhedsbrevet?

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet fra marchémarché ved at klikke på afmeld-linket i mailen, du har modtaget fra marchémarché eller alternativt ved at sende en e-mail til unsub@marchemarche.dk.
 
Jeg kan ikke få kontakt til den samarbejdspartner, der står bag mit køb hos marchemarche.dk, hvortil værdibeviset er gældende. Hvad gør jeg?

Hvis du ikke kan få kontakt til webshoppen/butikken, hvortil du har købt et værdibevis, er du altid velkommen til at kontakte os på support@marchemarche.dk, hvorefter vi vil undersøge sagen nærmere og sætte dig i kontakt med webshoppen/butikken.

Nye spændende tilbud på vej!

Vi arbejder på højtryk på at finde de bedste brands med de bedste tilbud til jer, og vi skal nok give jer besked via nyhedsbrev og facebook, så snart vi er klar!

Tilmeld dig nyhedsbrev her og Facebook her.

Hvis dit firma har lyst til at samarbejde med os, hører vi gerne fra jer på ck@marchemarche.dk.

LUK

Tilmeld dig marchémarché og få tilbud om lækre varer til halv pris fra looklab og anywho

Navn
E-mail